DIENSTEN

icon-contet-service1

NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Scheepsinterieurbouw voor nieuwbouw schepen en renovatieprojecten

Scheepsinterieurbouw & elektrotechniek

Enkel elektrische installatie door De Backer uitgevoerd

Met Scheepselectro en Scheepsinterieur De Backer heeft u slechts 1 partner nodig voor uw complete scheepsinterieurbouw. We hebben namelijk een bijzondere combinatie van dubbele expertise in huis dankzij een slimme fusie tussen het voormalige Scheepselectro DB en De Scheepvaartgroep.

Scheepselectro De Backer is al jaren gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, scheepselektriciteit, bordenbouw en stuurhut inrichting. De Scheepvaartgroep kan dan weer jarenlange ervaring in interieurbouw voor schepen en scheepsbetimmering voorleggen. Voor u betekent dit dat u de volledige scheepsinterieurbouw van technische scheepsuitrusting tot en met de praktische en esthetische afwerking aan 1 enkel aanspreekpunt kan toevertrouwen. Zelfs voor onderhoud en herstellingen achteraf kan u op uw vaste partner blijven rekenen.

kleine en grote projecten

We verzorgen scheepsinterieurbouw voor alle soorten schepen. Zo ontwerpen, plaatsen en herstellen we interieurs in plezierboten en jachten, maar ook in professionele binnenschepen, baggerboten, sleep- en duwboten, tankers en passagiersvaartuigen. Dat doen we in opdracht van scheepseigenaars, scheepswerven en rederijen in binnen- en buitenland.

interieurs voor elk type schip

U kan ons inschakelen voor grote totaalprojecten, maar evengoed voor kleinere scheepsinterieur renovaties. Een volledige casco scheepsafwerking of enkel scheepsbetimmering voor de herinrichting van de stuurhut of kajuiten? Geen project is te klein of te groot en elke schipper, eigenaar of rederij mag dezelfde onberispelijke en volwaardige service verwachten.

Volgens uw smaak, budget én alle wettelijke voorschriften

Scheepsinrichting is altijd maatwerk. Zowel het type schip, de afmetingen als uw persoonlijke voorkeuren en budget worden in rekening genomen. We maken daarom altijd de nodige tijd vrij voor onderling overleg, voor we beginnen ontwerpen of implementeren.

Uiteraard worden ook de wettelijke scheepvaartnormen worden niet uit het oog verloren. We denken bijvoorbeeld aan de geluidsnorm van maximum 70 dB in het woongedeelte en leveren ook alle nodige attesten en certificaten (AES inbouwverklaring, BIPT conformiteitsattest, …) af.

Bij grondige aanpassingen aan de elektrotechnische installaties aan boord of een update naar de nieuwste elektrische classificatienormen, zullen we voor de oplevering zelfs een proefvaart door een onafhankelijk expert voorzien om u een veilige vaart te garanderen.

Ombouw van binnenvaartschepen naar woonboten of drijvende kantoren

We verzorgen niet alleen de afbouw en renovatie van schepen voor professioneel gebruik. Ook met het ombouwen van binnenvaartschepen tot indrukwekkende woonboten, horecazaken of praktische drijvende kantoren hebben we heel wat ervaring.

Meer over scheepsomsbouw

Waarom kiezen voor Scheepselectro en Scheepsinterieur De Backer?

  • duidelijke en gedetailleerde prijsoffertes met aandacht voor vooropgestelde budget
  • erkende bouwingenieur en gecertificeerde elektrotechniekers met scheepvaart roots
  • nieuwbouw en renovatie met garantie door partner met +25 jaar ervaring in het vak
  • plaats van uitvoer in samenspraak te bepalen, zowel in België als Nederland mogelijk
  • maatwerk scheepsinterieurs, bordenbouw en stuurhuis inrichting voor elk type schip
  • specialisatie in elektrische installaties en update naar nieuwste classificatienormen
  • samenwerking met verschillende onafhankelijke classificatie- en certificatiebureaus
  • ook onderhoud en herstellingen achteraf in binnen- en buitenland met 24/7 service
  • vlot bereikbaar via ringvaart rond Gentse haven in Mariakerke aan sluis van Evergem

Benieuwd naar meer?

Voor we u een gedetailleerde prijsofferte voor scheepsinterieurbouw bezorgen, horen we graag meer over uw plannen. Wanneer past het dat we even aan boord komen om die vrijblijvend te bespreken?

MAAK EEN AFSPRAAK