DIENSTEN

icon-content-service3

ONDERHOUD EN  HERSTELLINGEN

24/7 service voor scheepselektriciteit en elektrotechnische herstellingen

Alles wat u verwacht bij een technisch defect aan boord en meer

Voor periodiek onderhoud en dringende herstellingen aan scheepselektriciteit en elektrotechnische installaties aan boord zit u goed bij Scheepselectro en Scheepsinterieur De Backer. U kiest immers voor een partner met jarenlange en gerichte expertise in elektrotechniek voor de scheepvaart én voor een allround service.

Snel terug in de vaart

Dankzij onze 24/7 service en de strategische ligging aan de sluis van Evergem bij Gent, kunnen onze elektrotechniekers bijzonder snel interventies aan boord uitvoeren. Niet in de buurt? Dan kan u onze mobiele onderhoudsservice ook inschakelen voor depannages en reparaties op verplaatsing in Belgische wateren en zelfs in het buitenland. Onze elektrotechnici zijn namelijk in de hele BENELUX, Frakrijk, Duitsland en Zwitserland inzetbaar.

Grote voorraad elektrische componenten

We hebben een bijzonder grote voorraad aan elektrische componenten en onderdelen in Evergem beschikbaar. Zo hebben we meestal direct het juiste wisselstuk bij de hand om een definitieve herstelling aan uw scheepselektriciteit of elektrotechnische scheepsinfrastructuur uit te voeren. Ook onze mobiele ploegen zijn erg goed uitgerust en verrassend snel ter plaatse om wisselstukken te leveren. Dat kan trouwens met of zonder technische interventie voor plaatsing.

Telefonische assistentie

Onze servicedesk is 24/7 bereikbaar via telefoonnummer +32 9 253 84 60. U kan dus op elk moment een technische interventie aanvragen. Hebben we eerder aan uw scheepselektriciteit of nautische apparatuur gewerkt, dan kunnen we het defect misschien zelfs met telefonisch advies verhelpen in afwachting van een onderhoud of reparatie aan boord.

Allround service bij 1 merkonafhankelijke partner

Scheepselectro en Scheepsinterieur De Backer werkt volstrekt merkonafhankelijk. Zo kunnen we maritieme installaties en systemen van diverse merken onderhouden en herstellen en ook wisselstukken van verschillende fabrikanten leveren. Dankzij onze gerichte specialisatie in scheepsbetimmering en maritieme elektrotechniek kunnen we bovendien niet alleen herstellingen aan de scheepselektriciteit, maar ook allerlei andere depannages en herstellingen tijdens eenzelfde interventie uitvoeren.

Van preventief onderhoud tot dringende herstellingen

storingen

Een technisch defect tijdens het laden, lossen, varen of baggeren? We zijn verrassend snel ter plaatse en zoeken altijd naar de onderliggende oorzaak om een betrouwbare herstelling, optimale bedrijfszekerheid en gemoedsrust achteraf te garanderen.

herstellingen

Vaak is een technische storing aan boord te wijten aan slijtage van elektrische componenten. Die moeten hersteld of vervangen worden om een veilige vaart te verzekeren. Gelukkig hebben we ontzettend veel originele wisselstukken uit voorraad beschikbaar.

onderhoud

Met regelmatig preventief onderhoud pikken we eventuele alarmsignalen snel op om elektrische problemen aan boord tijdig te voorkomen. Zeker batterijen, dynamo’s, aggregaten, alternatoren en acculaders laat u best regelmatig eens controleren.

Scheepselektricien nodig?

Een elektriciteitspanne of een ander technisch defect aan boord? U kan ons bereiken via de Ringvaart vanuit de haven van Gent en even aanmeren in Mariakerke ter hoogte van de sluis van Evergem of sturen we een mobiele ploeg ter plaatse?

CONTACTEER ONS