DIENSTEN

icon-content-service2

BORDENBOUW EN STUURINRICHTING

Stuurhut inrichting en bordenbouw op maat

Mooi en praktisch tegelijkertijd

Schippers brengen behoorlijk wat tijd in het stuurhuis door, het kloppend hart van elk schip. Een comfortabele, functionele en knap uitziende stuurhut inrichting is dan ook geen overbodige luxe. Dat is trouwens net de specialiteit van Scheepselectro en Scheepsinterieur De Backer: maatwerk bordenbouw en fraaie stuurhuisinterieurs inclusief de installatie, inbedrijfstelling en certificatie van de nautische apparatuur.

Onze paradepaardjes

bordenbouw

Al uw nautische apparatuur en elektrische systemen aan boord aansturen met een enkele druk op de knop? Bij onze op maat gemaakte stuurhut lessenaars bepaalt u zelf welke knoppen er op het schakelbord verschijnen, waar ze juist staan en welke opdrachten ze uitsturen.

stuurinrichting

Uiteraard moet de stuurhuis lessenaar praktisch ingericht zijn, maar het oog wil ook wat natuurlijk. Daarom gaan we op zoek naar het perfecte evenwicht tussen functionaliteit en esthetiek bij elke stuurhut inrichting. Maatwerk, oog voor detail en een piekfijne afwerking zijn hierbij verzekerd.

Zo gaan we liefst te werk voor maatwerk bordenbouw

Om kostbare tijd uit te sparen voeren we zoveel mogelijk voorbereidend werk uit in ons atelier in Mariakerke bij Gent. Het opbouwen, bekabelen, betitelen en testen van nieuwe stuurhut schakelborden zal dus aan wal gebeuren, in een daarvoor sterk uitgeruste omgeving. Op deze manier kunnen we de benodigde tijd aan boord en downtime tot een strikt minimum beperken en toch een precieze plaatsing en piekfijne afwerking met maximale veiligheid garanderen.

  1. bespreking van uw voorkeuren en uitwerken elektrisch schema
  2. mechanisatie, bekabeling, betiteling en 1e inbedrijfsstelling in ons atelier
  3. team aan boord voor nodige voorbereidingen voor de plaatsing
  4. afwerking en uitgebreide testprocedure in atelier en elektrische keuring
  5. definitieve montage en afwerking aan boord met aansluitende proefvaart

Kleine en grote nieuwbouw- en renovatieprojecten

Niet alleen voor gloednieuwe stuurhut inrichting in een casco schip, maar ook voor het ombouwen van bestaande schakelborden en voor totale of gedeeltelijke scheepsrenovaties bent u bij Scheepselectro en Scheepsinterieur De Backer aan het juiste adres. Met gespecialiseerde elektrotechniekers en een bouwkundig ingenieur onder 1 dak kunnen we de technische scheepsinrichting en de scheepsbetimmering immers perfect op elkaar afstemmen.

Hoe ziet uw ideale stuurhut eruit?

Interesse in een stuurhut renovatie of nieuwe schakelborden nodig? Vraag gerust naar enkele referenties of maak meteen een afspraak om onze mogelijkheden en tarieven te ontdekken.

WANNEER SPREKEN WE AF?